ZoekenBijv. plaatsnaam, zwembad,
huisdieren of ligbad

Uitgelicht

 

HHH001

Wie zijn we en wat kunnen we?

Graag willen we ons even voorstellen:
onze namen zijn Marjan, Ron, René en Rob, samen sinds januari 2005 eigenaren van een geweldige vakantiewoning (MARORERO) in Csernely, Noord-Oost Hongarije, aan de rand van het Bükk-gebergte.
We zijn inmiddels zeer enthousiast geworden over Hongarije, dat bij velen nog te boek staat als Oostblok-land, maar zoveel moois te bieden heeft!
 
Dat we onze ervaringen graag met anderen willen delen. Voor velen is Hongarije nog een onbekend gebied, maar meer dan waard om ontdekt te worden. Toen ons de vraag gesteld werd of we de verhuur van vakantiewoningen wilden gaan regelen zagen we daar direct iets in. Daarmee konden we ons gevoel voor Hongarije overbrengen op andere vakantiegangers.

Veel Nederlanders hebben of zoeken een 2e huis in Hongarije, voor de één een investering voor later, voor de ander een rustplek, even weg van hectisch Nederland. Maar je bent natuurlijk niet het gehele jaar in je vakantiewoning, rijst meteen de vraag of je het zou kunnen verhuren om de kosten eruit te krijgen?
Wij zijn druk bezig mensen met een 2e woning te benaderen met de vraag of zij hun huis via ons in de verhuur willen zetten.
Wij adverteren en boeken en nemen daarmee alle financiële en administratieve beslommeringen weg. Voor huizenbezitters wordt het zo nog makkelijker de vrije weken in hun vakantiewoning te laten verhuren.
Belangrijk in deze is dat eigenaar het heft in eigen hand houdt, wat inhoudt dat wij bij een aanvraag contact leggen met de eigenaar en deze beslist of de verhuur doorgang kan vinden.
Het enige wat we vragen van verhuurder is ons tijdig aangeven als er dagen / weken niet beschikbaar zijn.

Hongarije is een land met een bevolking die de gastvrijheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel heeft, een land met overheerlijke wijnen en een uitstekende keuken, en bovenal een land met een gematigd landklimaat, wat wil zeggen, warme zomers en koude winters. De gemiddelde temperatuur van juni tot september is 26 graden.
Hongarije is bekend vanwege de moderne grote steden, de rustieke dorpjes, de vele slotten en ruïnes, haar wijnproductie, thermale bronnen, kuuroorden, het rijke vogelleven, de paardenmarkten en de prachtige natuur.
Op de pagina “Hongarije” vindt u veel algemene informatie over het land en zullen we later nog aandacht gaan besteden aan verschillende gebieden in Hongarije om u zo nog beter bekend te maken met de mogelijkheden voor uitstapjes vanuit uw vakantieverblijf.

Hongarije is afhankelijk van waar u heen gaat in 1 of anders 2 dagen te rijden met de auto.
Wilt u niet met de auto, dan kunt u gebruik maken van diverse low-budget vliegmaatschappijen.
Wizzair, vliegend van Eindhoven of Weeze
Of  Malev, vliegend van Schiphol
Aangekomen in Budapest hebben we speciaal voor onze huurders afspraken kunnen maken met Dollar autoverhuur. We hebben een korting kunnen regelen van 10 – 40 % afhankelijk van wat voor auto u wilt. Fiat Grande Punto kost bijvoorbeeld maar 24 euro per dag. Wij boeken voor u en geven u een reserveringscode.
U wordt opgehaald van het vliegveld en bij terugreis na inleveren van de auto weer naar het vliegveld gebracht ( ± 5 minuten rijden).

Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een vakantie en een geweldig verblijf in Hongarije!

Het team van Huis Huren Hongarije