ZoekenBijv. plaatsnaam, zwembad,
huisdieren of ligbad

Uitgelicht

 

HHH001


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentAvailcal has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.huishurenhongarije.nl/plugins/content/availcal/availcal.php on line 25

Cursus Hongaars - deel1

cursushongaarsDit is een cursus Hongaars voor mensen die een vakantiehuis in Hongarije hebben gekocht en voor mensen die geëmigreerd zijn naar dit prachtige land en die allemaal de wens hebben om een gesprek met de buren te kunnen voeren, of om zelf wat dingetjes kunnen regelen zonder tussenkomst van (betaalde) tussenpersonen en voor mensen die tijdelijk of permanent zaken doen met Hongaren.

Lees meer...

Cursus Hongaars - deel2

cursushongaarsEen naslagwerk en geheugensteun voor eenieder die een cursus Hongaars heeft gevolgd.

Lees meer...

HHH001 - Csernely

csernelyIMGP0129Csernely - HHH001

Deze mooie in traditionele stijl gebouwde tentdakwoning is volledig aangepast aan de wensen van nu. Op een prachtige locatie in bergdorpje Csernely. Totaal 250 m2 woonoppervlakte op een afgesloten terrein van 3000 m2 met boomgaard. Vier slaapkamers,geschikt voor max 8 / 10 personen.

MET  PRIVE ZWEMBAD  !!!
Geschikt voor 8-10 personen

Verkoopprijs  €  95.000,=  inclusief ALLE inboedel.

Lees meer...

HHH003 - Tiszaszentimre

HHH03-huis1 HHH03-zwembadTiszaszentimre - HHH003

Tiszaszentimre - HHH003 Deze geheel nieuwe woning ligt in Tiszaszentimre en is van alle gemakken voorzien. Een grote woonkamer met aparte keuken met alle apparatuur. Een douche en apart toilet en 3 slaapkamers. Het terrein is volledig omheind, huisdieren zijn welkom en er is een prive zwembad van 10x5 meter.

MET PRIVE ZWEMBAD

Geschikt voor 6 personen

VERKOOP PRIJS    140.000 Euro

 

Lees meer...

HHH006 - Szilvásvárad Diofahaz

szilvasvaraddiofahazszilvasvaraddiofahazindeling4Szilvásvárad Diofahaz - HHH006

Vakantie in Szilvásvárad in Noord-Oost Hongarije, is ideaal voor mensen die van natuur en cultuur houden. Szilvásvárad ligt aan de westkant van het Bükk National Park. Het Diófaház gastenverblijf biedt u mooie kamers, 2 sfeervolle chalets en een gezellige kleinschalige (SVR) camping.      Vraagprijs : €  172.000

Lees meer...

HHH007 - Szilvásvárad Bianca Buisman

szilvasvaradbiancadewitszilvasvaradomgeving6Szilvásvárad Bianca Buisman - HHH007

Deze, onder architectuur gebouwde, villa uit 2006 is een blikvanger op het eerste gezicht! De twee karakteristieke torentjes met daaronder de strakke witte muren geven het huis een bijzondere eigentijdse uitstraling. Ook in het huis zal de luxe en strakke inrichting u wellicht verrassen in deze zo lieflijke en landelijke omgeving. Een mix die zowel de omgeving als het interieur extra doen uitkomen.

Geschikt voor 6 personen

Vraagprijs : € 185.000

Lees meer...